Nieuws

Welkom Lieve Lune!!

De geboorte van de tweede dochter van Dave en Liesbeth kon natuurlijk niet gebeuren zonder een nieuwe aanwinst in het assortiment. Ter ere van Lune maakten we een dubbel bock van 6,3 % met de naam ‘Lune Mystère’.  Een mooi donker biertje met caramel en zoetige toetsen met een goede body. Limited aanwezig dus weer er snel bij! Cheers!

Welkom Bohemian IV

Onze nieuwste telg van de familie ‘Bohemian IV’ is sinds een goede week echt gelanceerd. Met trots stellen we het nieuwe etiket voor.
Onze Bohemer is een Lager van 5.9% die hergist is op de fles.
Een zeer arbeidsintensief proces maar met veel liefde gedaan.
Wees er snel bij want deze nieuwste telg is niet van plan om lang thuis te blijven!!

Dank u Sneukeltochters!!!

Aan de talrijke deelnemers van de allereerste editie van de Nieuwkerkse sneukeltocht: Bedankt om dit tot een topdag te maken!! Het weer was prachtig, het gezelschap en het geroezemoes overweldigend en de locaties goed ontdekt en bezocht. Namens De Pavo, brouwerij ’t Paenhuys en alle andere leden van de organisatie danken we u van harte en we hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen!!

Gelukkig 2019!!

Vanwege iedereen op onze levendige brouwerij, zouden wij jullie een heel gelukkig 2019 willen wensen. Wij wensen jullie het allerbeste en ondertussen zijn wij onze eigen wensen aan het verwezenlijken. 2019 zal letterlijk een vat vol verrassingen worden!! Proost en tot snel!!